Тиждень з предмету «Технологія приготування їжі».
З метою розвитку творчих здібностей здобувачів освіти до обраної професій «Кухар. Кондитер», підвищення їх пізнавальної активності та мотивації, підготовки висококваліфікованих робітників для ринку праці з 16 по 20 жовтня 2023 р. у Єланецькому професійному аграрному ліцеї, проходив тиждень з предмету: «Технологія приготування їжі».
В рамках предметного тижня були проведені такі заходи:
• «Бенефіс вареників»
Вареники — національна страва українців, яка є найпопулярнішою серед інших страв і найпоширенішою по всій країні. Майстриня виробничого навчання Олена КРАВЧЕНКО та здобувачі освіти групи № 9 приготували вареники різної форми та з начинками на різні смаки.
• Майстриня виробничого навчання Тетяна МЕЛЬНИЧЕНКО та здобувачі освіти гр. 7 запросили всіх на «Солодку феєрію». Усім бажаючим вдалося посмакувати солодкими тістечками та десертами.
• З метою патріотичного виховання здобувачів освіти був проведений благодійний «Ярмарок перемоги»
Неймовірно гарні, ароматні та смачні десерти а також випічка розлетілися за декілька хвилин. Всі зароблені кошти перераховано на потреби ЗСУ. Разом до ПЕРЕМОГИ!
• На «Овочеве рандеву» всіх веганів і не тільки запросили здобувачі освіти групи 8 разом з майстром виробничого навчання Максимом ШТЕФАНЦЕМ. Смажені, запечені та тушковані овочеві страви всім припали до смаку, нарікань – не було, тільки звучали слова вдячності та прохання продовжити ще. «Поганих страв не буває – їх лише буває замало»
Коментарi