Відкритий урок виробничого навчання в групі №8 "Кухар. Кондитер", майстер в/н Наталя Сиворотка

07.02.2022 року був проведений відкритий урок виробничого навчання в групі №8 "Кухар. Кондитер", майстер в/н Наталя Сиворотка Тема уроку: Механічна кулінарна обробка риби з лускою та без луски, обробка інших видів риб.

В ході уроку були показані елементи відпрацювання вмінь та навиків по первинній обробці риби, розбирання її на чисте філе. Також були розглянуті різні проблемні ситуації, які дали учням змогу проявити свої навички, креативність та здатність приймати самостійні рішення.

/Files/images/2022/0702/273786498_975337183080242_4448561286735751535_n.jpg /Files/images/2022/0702/273818091_975337116413582_4657846936546632364_n.jpg /Files/images/2022/0702/273855986_975337249746902_5110390884517615285_n.jpg /Files/images/2022/0702/273856192_975337163080244_3298308107899246242_n.jpg /Files/images/2022/0702/273882419_975337173080243_9002085679165501682_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.