Тиждень фізичної культури та спорту

Тиждень розпочався 8 вересня на загальноліцейній лінійці, учнів було проінформовано про заходи, які відбудуться і види спорту, в яких потрібно приймати участь.

9 вересня після уроків, учні ліцею разом з викладачами та майстрами виробничого навчання вирушили в туристичний похід за межі селища. Дозвілля студентів пройшло цікаво, діти палили вогнище, запікали картоплю з салом, грали в різноманітні спортивні ігри. Саме така обстановка допомагає знайти ключі до дитячих сердець.

10 вересня о 8 годині ранку в актовій залі ліцею пройшла виховна година «Ми за здоровий спосіб життя». Ведучі розповідали учням, як потрібно жити, щоб бути здоровими, провели з учнями спортивну вікторину , відбулася демонстрація відеофільму про здоровий спосіб життя, а також на заході був присутній працівник кримінальної міліції лейтенант Антонюк Валерій Васильович. Він розповів учням про шкідливість тютюнопаління і адміністративну відповідальність за тютюнопаління в громадських місцях. Загалом година спілкування пройшла корисно і цікаво.

Цього ж дня о 13.00 пройшли загальноліцейні змагання з легкої атлетики. В програмі змагань були такі види: (біг 100м), (біг 400м), (штовхання ядра),(стрибок у довжину з розбігу). Переможцями в змаганнях були: ( біг 100м. – Табунщик Олександр гр.№ 10 Обл., Ростолопа Наталя гр. № 49), (біг 400м.- Герасемчук Юрій гр. № 80), (штовхання ядра – Нагайчук Сергій гр. № 49, Білокамінська Олена гр. № 9 ОКН), (стрибок у довжину з розбігу – Герасемчук Сергій гр. №78, Білокамінська Олена гр.№ 9 ОКН). Всі переможці були нагороджені грамотами та подарунками.

11 вересня на центральному стадіоні селища відбулася товариська зустріч з футболу між збірною командою ліцею, та більш досвідченою командою «Заяр», яка приймає участь в районній першості з футболу.

В цій зустрічі перемогла більш досвідчена футбольна команда, сказався її досвід, але як би не закінчилася гра, переміг спорт та здоровий спосіб життя.

/Files/images/2014/tijden_sportu/1410858473_1.jpg

/Files/images/2014/tijden_sportu/1410858545_2.jpg

/Files/images/2014/tijden_sportu/1410858501_3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.