урок виробничого навчання на тему: "Приготування запечених страв з овочів"
15 травня 2019 року в Єланецькому професійному аграрному ліцеї відбувся урок виробничого навчання на тему: "Приготування запечених страв з овочів" в групі № 5 за професією "Кухар. Кондитер", який провела досвідчений висококваліфікований майстер в/н Сиворотка Н.М.
Урок пройшов на достатньому професійному рівні. Для досягнення мети уроку на етапі вступного інструктажу були використанні засоби навчання: ІКТ (презентація, проектор, комп’ютер, екран), методичні рекомендації по виконанню практичних завдань.
Це забезпечило більш наочне представлення матеріалу теми, а також сприяло розвитку самостійності учнів на уроці виробничого навчання, збільшенню їх пізнавальної активності.
Коментарi