«Збереження репродуктивного здоров’я підлітків»

Усе життя людей побудоване на взаємовідносинах. Взаємини між жінками та чоловіками є найскладнішими в людській природі. За своїм змістом вони можуть бути різні (ділові, дружні, статеві) і знаходять прояв у таких формах, як дружба, закоханість, кохання. Ці поняття дуже близькі, але кожне з них має свої особливості.

В житті людини виникає бажання поділитись з кимось своїми думками, сумнівами, відчути спорідненість душ. Глибоке проникнення у внутрішній світ одне одного дозволяє розкрити та вдосконалити себе. Глибина цих стосунків визначає такі поняття, як кохання, закоханість, дружба.

Багатовікові спроби дати вичерпне визначення коханню тривають і досі, але чіткого визначення так і не існує. Кохання передбачає наявність лише одного обранця і гармонійне злиття трьох потягів – душі, розуму і тіла. Але буває так, що одна людина викликає в тебе лише статевий потяг, а інша – прагнення до духовної близькості.

Окрім кохання існує таке явище, як закоханість. Дехто вважає закоханість неглибоким, короткочасним почуттям. Що не завжди справедливо Адже закоханість – це перший крок до кохання. Інша річ, чи переросте закоханість у кохання. Але спочатку відрізнити закоханість від кохання неможливо. Так і дружба починається з симпатії і лише потім, із розвитком стосунків. Перевіряється на міцність і стверджується як дружба.

Варто пам’ятати, що кохання, нехай і нерозділене, це вже щастя. Адже кохання вважається вищим ступенем людських взаємин і дається воно не просто і не кожному. Це свого роду іспит. А ще – це щоденна робота, і чим більше людина віддає, тим більше отримує. 28 листопада практичним психологом Єланецького професійного аграрного ліцею Спину О.І. та працівниками Єланецького районого центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді ЄвтушенкоЮ.Ю., Курбанова О.О.Був проведений:

Тренінг «Збереження репродуктивного здоров’я підлітків»

/Files/images/2018_rk/trenng/11.jpg /Files/images/2018_rk/trenng/12.jpg/Files/images/2018_rk/trenng/13.jpg/Files/images/2018_rk/trenng/14.jpg/Files/images/2018_rk/trenng/15.jpg /Files/images/2018_rk/trenng/16.jpg/Files/images/2018_rk/trenng/18.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.