Оберіть професію до душі

Під таким гаслом 22 квітня пройшов День відкритих дверей у Єланецькому професійному аграрному ліцеї. Навчальний заклад гостино відкрив перед абітурієнтами свої двері і запропонував їм вибір робітничих професій, які сьогодні користуються попитом на ринку праці, надають можливість для професійного росту і підприємницької діяльності.

Учні випускних класів району в цей день відвідали Єланецький ПАЛ, познайомилися з матеріальною базою навчального закладу, що відповідає сучасним вимогам: це два навчальних корпуси, просторі аудиторії з комп’ютерною технікою, добре обладнані навчальні лабораторії Кухарів та лабораторії по тракторах і автомобілях, бібліотеку, їдальню та гуртожиток, актовий та спортивний зали. До уваги гостей була запропонована тематична виставка творчості ліцеїстів.

Після екскурсії всі присутні зібралися в чудово обладнаній актовій залі, де зі словами вітання та цікавою інформацією про навчальний заклад виступила директор ліцею Кружкова Н.В. Завершилась зустріч концертною програмою, підготовленою заступником директора ліцею по виховній роботі Гордієнко Н.П., художнім керівником Задирою О.О., музичним керівником Мартинюком І.С та участю учнів Івановим В., Соболевською Н., Кердіварою Н., Чопенком Л., Герасимчуком Д., Бондарчуком М., Шуваловою М., Кудибіним П.

На прощання всіх гостей було почастовано запашною здобою, виготовленою ліцеїстами. За словами гостей, ліцей справив на них неабияке враження, сподобалося естетичне оснащення приміщень та доброзичливість господарів. Дякуємо шановних гостей за те, що завітали до ліцею і виявили бажання навчатися у нас.

Шановні випускники шкіл! Приходьте вчитися до нашого навчального закладу – оберіть професію до душі!

/Files/images/2016/kvten/den_vdkritih_dverey/IMG_9547.jpg

/Files/images/2016/kvten/den_vdkritih_dverey/IMG_9555.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.