Обласні педагогічні читання з науковим супроводом «Продуктивний урок – орієнтир сучасного педагога».

17 лютого 2016 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області на базі Миколаївського професійного машинобудівного ліцею проведено обласні педагогічні читання з науковим супроводом «Продуктивний урок – орієнтир сучасного педагога».

Мета заходу – удосконалення професійної компетентності педагогічних працівників, оновлення змісту роботи, інформаційного та методичного забезпечення освітнього процесу, впровадження нових технологій, форм і методів професійної підготовки учнів, сприяння творчому та професійному розвитку викладачів та майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів області, поширення перспективного досвіду в педагогічній діяльності.

У конференції взяли участь педагогічні працівники нашого ліцею: викладач української мови ті літератури Прокопчук М.Д. та майстер виробничого навчання групи кухарів Новожен В.М.

Прокопчук М.Д. презентував свій педагогічний досвід за темою: «Використання методичних прийомів які впливають на процес формування мотивації навчальної діяльності учнів на уроках української мови і літератури.»

Цікавим та змістовним був виступ Новожен В.М. за темою: «Застосування інтерактивних технологій на уроках виробничого навчання з професії «Кухар.»

На обласні педагогічні читання була представлена виставка творчих доробок педагогічних працівників ліцею.

/Files/images/2016/lyutiy/pedchitannya/s96990378.jpg

/Files/images/2016/lyutiy/pedchitannya/27629126.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.