День Святого Миколая

«Йде Святий Миколай! Ти добрими справами його стрічай!»

Наш народ у році має гарних свят багато
Та ніяке не замінить дітям оце свято.
Як затанцюють за вікном сніжинки
І білим килимом укриють край,
То знак, що до всіх
Святий прибуде з неба Миколай
Щороку кожна родина чекає його з миром і дарунками. Для всіх, а особливо для дітей стає чарівною казкою, і невідомо як з’являється вночі під подушкою або у черевичку такі бажані гостинці. Тож і до учнів Єланецького ліцею завітав Святий Миколай із солодощами. В бібліотеці ліцею відбувся святковий ранок, де за допомогою бібліотекара Т.А. Настенко учні І-ІІ курсів мали змогу згадати про чудові дитячі пригоди та познайомитися зі сторінкам життя Святого Миколая. Ведучі К.В. Михайлішина , О. Балан. розповіли про дивовижні пригоди та добрі вчинки Святого Миколая. Також лунали відомі вірші та пісні на честь цього свята.
У гуртожитку ліцею вихователі І.С.Мартинюк, С.А.Коваленко та учні теж чекали на приход Святого Миколая .Чудово прикрашені кімнати та коридори гуртожитку, святкова ялинка все нагадувало про свято. Свято відбулося веселим та змістовним, учні співали, розповідали вірші та приймали участь у різних конкурсах. І закінчилося свято веселою дискотекою.
Тож робімо добрі справи і шануймо народні традиції, які передали нам у спадщину наші предки. Всіх зі святом Святого Миколая Чудотворця ми вітаєм, щастя й радості бажаєм!
/Files/images/2018_rk/sv_mik/_MG_2771.JPG /Files/images/2018_rk/sv_mik/_MG_2772.JPG /Files/images/2018_rk/sv_mik/_MG_2777.JPG/Files/images/2018_rk/sv_mik/_MG_2778.JPG /Files/images/2018_rk/sv_mik/500.jpg/Files/images/2018_rk/sv_mik/501.jpg/Files/images/2018_rk/sv_mik/507.jpg /Files/images/2018_rk/sv_mik/515.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.