До Первомайську за новими враженнями!

Сучасна українська держава потребує творчих людей, діяльних, обдарованих. І підготовка таких людей – задача кожного навчального закладу. Директор Кружкова Н.В. та весь педагогічний колектив Єланецького професійного аграрного ліцею створює всі умови для обдарованої та талановитої молоді, всебічно сприяє розвитку творчого потенціалу учнів, які виявляють здібності та нахили науково-дослідницької діяльності.

Кожна дитина по своєму обдарована і неповторна. В. Сухомлинський писав: «Мистецтво і майстерність навчання і виховання полягає в тому, щоб розвивати сили й можливості кожної дитини, дати їй радість успіху в розумовій і творчій праці». Ліцей дає можливість кожному розкрити свої здібності і таланти.

Ось і цього року учні Єланецького ліцею прийняли участь в навчально-практичній конференції обласного центру по роботі зі здібною молоддю професійно-технічних навчальних закладів, яка відбулася 6 -7 червня в Первомайську під гаслом «Цілісність системи роботи з обдарованою молоддю у контексті інноваційної діяльності».

В конференції прийняли участь представники 22 навчальних закладів області.

Як завжди, такі зустрічі є дуже цікавими та змістовними. Під час урочистого відкриття, учасників заходу привітали О. І. Кокоша, директор Первомайського професійного промислового ліцею та Шаповалова Н. В., директор навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області.

Учні демонстрували віртуозність приготування кондитерських виробів, мультимедійні версії про їхні захоплення, спортивні досягнення, наукові проекти та показували вироби зроблені своїми руками .

Єланецький ліцей представляли художній керівник Мартинюк І.С. та учні Владислав Іванов і Наталія Соболевська. Вони презентували свої творчі проекти і гідно захистили честь ліцею. Далі на учнів та їх наставників чекали цікаві подорожі до Первомайського музею ракетних військ стратегічного призначення та знайомство з видатними місцями Первомайську.

По закінченню конференції, учням було вручено сертифікати учасників конференції та фото на згадку. Конференція відбулася і всі залишилися задоволеними від спілкування, від знайомства та від змоги поділитися своїм знаннями та досвідом.

Суспільству потрібні обдаровані та ініціативні люди і завдання суспільства полягає в тому, щоб розкрити і розвинути здібності всіх його представників. У ліцеї ми ростимо талановиту молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого потенціалу для подальшого розквіту та добробуту нашої держави.

Педагогічний колектив ліцею буде і надалі робити все , щоб учні радувати нас своїми успіхами і досягненнями на благоустрій нашої славної України.

/Files/images/2017/06_cherven/konferentsya/доробки ліцеїстів представлені на конференції.JPG

/Files/images/2017/06_cherven/konferentsya/_MG_3824.JPG

/Files/images/2017/06_cherven/konferentsya/_MG_3828.JPG

/Files/images/2017/06_cherven/konferentsya/_MG_3807.JPG

/Files/images/2017/06_cherven/konferentsya/_MG_3809.JPG

/Files/images/2017/06_cherven/konferentsya/_MG_3731.JPG

/Files/images/2017/06_cherven/konferentsya/_MG_3846.JPG

/Files/images/2017/06_cherven/konferentsya/_MG_3843.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.