З Новим роком любі друзі!

Новий рік ось уже стукає всім нам в двері, в сторіночки соціальних мереж, на біл – бордах і вітринах вулиць. Дійсно з давніх часів це свято вважається самим довгоочікуваним, найулюбленішим, найчарівнішим, найфантастичнішим. Його з нетерпінням і надією на чудо чекають всі – діти і завжди юні дорослі, адже це – останнє свято 2016 навчального року. Уже написані всі контрольні роботи, отримані всі атестації та виставлені всі оцінки за І-півріччя. Чудові зимові канікули вже попереду.

Новий рік – це рідні і друзі, з якими так добре зустрітися в теплій компанії. Це різно кольорове блимання гірлянд та ялинки. Це веселі святкові пісеньки, які чуєш на кожному кроці. Це чарівний Дід Мороз з подарунками. Це запах мандарин, який наповнює енергією. На передодні нового року нас завжди охоплює дивне відчуття, наче має статися щось радісне та чарівне.

Тому всі з чудовим настроєм прийшли на новорічне свято, де всіх чекала чудова ялинка та новорічний карнавал. В святково прикрашено актовому залі представники кожної групи зі своїми класними керівниками та майстрами в/н розмістилися за накритими столами з тістечками та цукерками.

Розпочалося свято із новорічного привітання директора Єланецького професійного аграрного ліцею Кружкової Н.В. яка сказала, що Новий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято, яке надихає на здійснення найзаповітніших мрій і побажала всім у Новому 2017 році здоров’я, та добробуту, удачі та щастя, нових перспектив, натхненої праці та успіхів у навчанні. Також підвела підсумки із досягнень як у навчанні так і в громадському житі ліцеїстів і вручила їм пам’ятні призи .

Це учні ліцею які прийняли участь у районних олімпіади: Марцифей Г. – ІІІ місце з астрономії, Ніколаєнко Т. – ІІІ місце з фізики, Павлов А. – ІІІ місце з історії та IV місце з фізики та біології, Лагачева Т. – ІІІ місце з географії,Черненко І. - ІІІ місце з правознавства.

Кращі спортсмени ліцею признані Буша Т. (гр.12), Дмитренко С.(гр..80), Дмитренко О.(гр..80). Краща навчальна група за грудень місяць: №-12 ( майстер в /н Задира О.О.,класний керівник Спину О.В.).

У конкурсі на кращу новорічну газету відзначилися групи № 12 та № 13, у конкурсі новорічні доробки групи №-12, 2, 81. У конкурсі краще оформлення кабінетів до новорічних свят перемогли кабінети зарубіжної літератури відповідальні за кабінет група № 3 та майстер в\н Новожен В.М. та викладач української мови та літератури Свіденко Т.М., та кабінет математики відповідальні за кабінет учні групи № 1, майстер в\ н Штифанець О.І., викладач математики Стрілкова М.Т.

Кращі кімнати гуртожитку за І півріччя серед юнаків: 210 Григоржевський В. Довбиш В., Калінкін Д., майстер в\н Оселпедець; 313 Радашевський П., Веремчук І., майстер в\н Фабриков; серед дівчат кімната 413 Бежинар Л., Прищепа І., Дроздова Д., майстер в/н Чепурна А.405 Крисько К. Сулік О., Сандецька Т., майстер в\н Новожен В.М.

Усюди панувала святкова атмосфера. Святкування Нового року стало справжньою казкою для учнів нашого навчального закладу. Кожен мав можливість не тільки спостерігати за концертом, який відбувався на сцені, а й прийняти в ньому участь. Учні показували прикольні сценки із студентського життя та казкових героїв. На ялинку завітали і Палажка, Параска, Матрона, Цвіточєк, Міліціонер і звісно Дід мороз та Снігуронька. Що тільки не відбувалося з героями новорічного дійства а все ж таки старий рік провели та новий 2017 рік зустріли.

На цьому святі були відзначені самі активні учасники карнавалу, це учні груп №11 (Єрмічук Н., Кожокарь М., Струк О.), №-2 (Кердівара Н., Шувалова М. Кудибін П. Шимченко М.), №13,№12( Мальченко В), 12 (1,5 Бондаренко І., Піка О.) Вони і співали, і танцювали, і сперечалися, хто самий кращий та привабливіший на ялинці. Та всіх їх примирив та подружив Дід Мороз та Снігуронька. Глядачі цього цікавого карнавалу отримали багато задоволення та святкового настрою.

Тож від усієї душі бажаємо вам, щоб наступний рік щедро обдаровував вас професійною вдачею, творчим натхненням, трудовими здобутками, оптимізмом. Новий 2017 рік неодмінно хай принесе вам з собою душевне тепло, гармонію в кожну сім’ю, злагоду та довгоочікуваний мир на нашу українську землю. Щасливого Нового року і веселого Різдва Христового.

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/01.jpg

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8703.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8707.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8711.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8719.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8732.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8734.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8742.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8746.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8750.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8753.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8775.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8787.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8706.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8795.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8806.JPG

/Files/images/2016/gruden/noviy_rk/IMG_8809.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.